Datum: 20/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jules Ottenstadion
Nemen Buffalo's optie op groepswinst?
Nemen Buffalo's optie op groepswinst?
Foto: © SC

Voor de tweede keer in acht dagen ontmoeten Gent en Lierse elkaar in deze PO II. Gent bracht het eerste duel met de Pallieters tot een goed eind en mag zich bij winst vanavond bijna groepswinnaar noemen.

Al hangt er natuurlijk veel af van de uitspraak over Kortrijk dat verleden week tegen Bergen vergat Dejaegere op het wedstrijdblad te zetten. Indien Bergen voor de groene tafel toch nog de drie punten krijgt, zou het tot de laatste wedstrijd in Bergen kunnen duren eer er een groepswinnaar bekend is.

Victor Fernandez heeft een nagenoeg volledige fitte kern. Enkel Bernd Thijs en Rodgers Kola zijn niet inzetbaar. De Zimbabwaan, herstellend van een scheurtje in de adductoren, traint wel al individueel, maar is nog niet klaar om wedstrijden te spelen. Ervin Zukanovic zit zijn tweede schorsingsdag uit, maar Renato Neto is er na zijn schorsing wel terug bij.

Bij Lierse werden deze week Tomasz Radzinski en Walter Grootaerts aangesteld als respectievelijk sportief directeur en pr-verantwoordelijke. De Pallieters hinken met 1 op 9 echter helemaal achterop in de groep en komen niet meer in aanmerking voor de eerste plaats.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Club Brugge is grote favoriet. Een gokje van 60 euro op de Buffalo's levert 81 euro op. Een gokje op Lierse kan dan weer 510 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 267 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws