Datum: 20/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Achter de Kazerne
Live KVM op zoek naar tweede zege tegen OHL
Fabian Morren
| 0 reacties
KVM op zoek naar tweede zege tegen OHL
Foto: © SC

KV Mechelen ontvangt OH Leuven Achter de Kazerne. De Mechelaars lijken eindelijk vertrokken te zijn in play-off II, terwijl OH Leuven niet meer kon winnen sinds het eerste duel met Beveren-Waasland. Beide ploegen zullen in ieder geval volop voor de zege gaan.

Na slechts één punt te hebben vergaard uit de eerste twee wedstrijden van play-off II, deed KV Mechelen er vorige week een gouden zaak aan om te winnen op het veld van OH Leuven.

De Mechelaars toonden zich de beste ploeg aan Den Dreef, al bleef scoren uit tot vlak voor de rust. Na de openingstreffer ging het vanzelf en prikten ze er in de tweede helft nog twee meer binnen. KV Mechelen behaalde vier punten uit drie wedstrijden en lijkt klaar voor de terugronde.

OH Leuven staat ongelukkig laatste in groep B van play-off II. De Leuvenaars begonnen uitstekend met een zege in eigen huis tegen Waasland-Beveren. Nadien gingen ze tweemaal zwaar onderuit en behaalden ze slechts drie punten uit drie wedstrijden.

Een overwinning op verplaatsing bij de maneblussers vanavond zou meer dan welkom zijn om het vertrouwen wat op te krikken. Een groepswinst zit er dus nog altijd in, maar dan is winst vanavond bijna een must.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. KV Mechelen is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 100,2 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 285 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 222 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws