Datum: 04/05/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live KV Mechelen op zoek naar poulewinst
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
KV Mechelen op zoek naar poulewinst
Foto: © SC

In play-off II B is alles nog mogelijk. Iedereen kan nog de volgende tegenstander van AA Gent worden. Na een moeilijke play-offs zou het voor KV Mechelen alvast een opsteker zijn, moesten ze winnen op het veld van Charleroi.

Drie ploegen met zeven punten. KV Mechelen heeft het zelf alvast niet in handen, want zelfs bij winst moet het wachten op het resultaat in Waasland-Beveren-OH Leuven. De Leuvenaars staan er immers beter voor qua doelpuntensaldo en onderling resultaat.

Charleroi staat net als KVM en OHL met zeven punten te pronken en kan evengoed dus de play-off II B winnen. Beide ploegen zullen voor deze mogelijk laatste wedstrijd dus nog eens alles uit de kast willen halen.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. KV Mechelen is licht favoriet. Een gokje van 60 euro op de bezoekers levert 138 euro op. Een gokje op Charleroi kan dan weer 168 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor maar liefst 207 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws