arsArsenal
acmAC Milan
2-0
Robin Van Persie (pen) 43'
3-0
Datum: 06/03/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Emirates Stadium
Kan Arsenal voor mirakel zorgen?
Andrea Doino
| 0 reacties
Kan Arsenal voor mirakel zorgen?
Foto: © SC

In de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League ontvangt Arsenal vanavond AC Milan. In San Siro werden The Gunners belachelijk gemaakt en gingen ze met 4-0 onderuit. Zorgt Arsenal vanavond voor een mirakel in het Emirates Stadium?

AC Milan staat in de Serie A aan de leiding met drie punten voorsprong op Juventus. De Rossoneri hebben veel vertrouwen op het moment en zullen vanavond gaan voor de kwalificatie. Massimo Allegri blijft met beide voeten op de grond. "Voor ons is het vanavond niet belangrijk om te winnen, maar om door te stoten. Zij gaan heel agressief aan de wedstrijd beginnen. Wij moeten gewoon proberen te scoren, want dan zal het duel er helemaal anders uitzien."

Arsenal heeft vorig weekend de topper tegen Liverpool gewonnen met 1-2. Als de club uit Londen na zeven seizoenen nog een prijs wil pakken, dan moet er vanavond minstens vier keer worden gescoord. “We hebben in onze laatste twee thuiswedstrijden twaalf keer weten te scoren, dus het is niet onmogelijk”, aldus een optimistische Wenger.


Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Arsenal is favoriet. Een gokje bij BWIN op AC Milan daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE  een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Arsenal met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AC Milan wint u 320 euro.

Meer nieuws