levBayer Leverkusen
gnkKRC Genk
1-0
2-0
Datum: 28/09/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: BayArena
Live Genk start met Kevin De Bruyne in de basis
Fabian Morren
| 0 reacties
Genk start met Kevin De Bruyne in de basis
Foto: © SC

Racing Genk probeert vanavond te stunten in de BayArena. Makkelijk wordt dat niet, want Leverkusen moet winnen om een crisis te vermijden.

Fabian Morren in Leverkusen

Leverkusen haalde in de eigen competitie 0 op 6. Zo was de er de blamage thuis in de derby tegen FC Köln: 1-4. In de Champions League verloren de Duitsers op de eerste speeldag met 2-0 bij Chelsea.

Genk speelt met minder druk vanavond. In de Champions League moet niets, alles mag. Op de eerste speeldag pakten de Limburgers meteen een onverhoopt punt tegen Valencia. Een gelijkspel in Duitsland zou een nieuwe kleine stunt zijn.

De hamvraag is of Kevin De Bruyne straks al in de basis start. Het grote talent viel tegen OH Leuven goed in, maar liet zelf al weten nog matchritme te missen. Mogelijk krijgt Jelle Vossen vooraan het gezelschap van Ogunjimi en verdwijnen Kennedy en Barda naar de bank.

Bij Leverkusen start icoon Michael Ballack allicht op de bank. De 34-jarige middenvelder sukkelde de voorbije jaren met blessures en wist sindsdien zijn oude niveau niet meer te bereiken.

UPDATE 20:03: Kevin De Bruyne staat in de basis bij Genk. Ook Marvin Ogunjimi speelt. Bij Leverkusen start Michael Ballack zoals verwacht op de bank.

De wedstrijd start vanavond om 20.45 uur. Wij zijn erbij, met ook tal van reacties na de wedstrijd.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Leverkusen is favoriet. Een gokje op Racing Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Leverkusen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 192 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Genk wint u maar liefst 1500 euro.

Meer nieuws