Datum: 13/02/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Santiago Bernabeu
Ronaldo vs United
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Ronaldo vs United
Foto: © SC

Vanavond staat er in de eerste ronde met rechtstreekse uitschakeling van de Champions League een echte kraker op het programma. Manchester United tegen Real Madrid, José Mourinho tegen Sir Alex Ferguson. Vooral Ronaldo staat in the picture.

Hij speelt namelijk tegen zijn ex-club. De Engelse kranten staan er al dagen vol van en vanavond is het zover. Manchester United speelt eerst buitenshuis, in Madrid dus. De Mancunians recupereren Ashley Young maar moeten Paul Scholes missen met een knieblessure. Phil Jones en Jonny Evans raakten ook verlost van de hinder die ze zondag opliepen.

Winst op bezoek bij Real wordt niet simpel. De Koninklijke won acht van de negen laatste thuiswedstrijden op het kampioenenbal. Verder slikt United al vijf wedstrijden op rij als eerste een doelpunt.

Bij Real zijn Xabi Alonso en Raphaël Varane twijfelachtig maar ze zitten voorlopig in de selectie. Casillas is de grootste afwezige met een gebroken duim. Verder keerde Pepe zaterdag terug in de ploeg na een operatie aan de enkel.

Scoort Ronaldo tegen United?

Volgens UNIBET  maakt Ronaldo wel degelijk kans op een doelpunt tegen zijn ex-club. Indien je 60 euro inzet op een goal van de Portugees, kan je 102 euro winnen.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws