andAnderlecht
malMalaga
0-1
45' Eliseu
0-2
56' Joaquín
0-3
63' Eliseu
Datum: 03/10/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Lotto Park
Live Anderlecht probeert recept van Milaan
Anderlecht probeert recept van Milaan
Foto: © SC

Anderlecht ziet kansen en leeft met vertrouwen toe naar de wedstrijd van vanavond tegen Malaga (20u45). Om de sterke Spanjaarden te verslaan en weer aan te knopen met een thuiszege in de Champions League zal paars-wit echter op de toppen van zijn tenen moeten spelen.

Anderlecht heeft vertrouwen en kan met een volledig fitte kern (op Cyriac, Suarez en Reynaldo) na de Spanjaarden tegemoet treden. John van den Brom liet echter niets blijken van welk konijn hij vanavond weer uit zijn mouw gaat toveren. Tegen Milan verraste hij met Kouyate op het middenveld en Bruno in de spits.

Die opstelling lijkt ons deze avond vrij twijfelachtig, want zoals Kouyate gisteren aangaf is er bij Malaga niet één bepaalde speler die bewaakt moet worden, maar verschillende. Kouyate naast Nuytinck en Kljestan in het elftal voor De Sutter lijkt ons waarschijnlijker. En of de jonge Bruno op de flank zal staan, is ook nog maar zeer de vraag.

Voor Anderlecht wordt het tijd om nog eens met een thuiszege in de Champions League aan te knopen, want daarvan bleven de Brusselaars nu al sinds 25 november 2003 verstoken toen Lyon met 1-0 werd geklopt. Daarna volgden negen wedstrijden zonder overwinning.

Wat denkt UNIBET over Anderlecht- Malaga?

Malaga is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Malaga met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van paars-wit strijkt u 300 euro op.

Meer nieuws