Datum: 18/02/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: BayArena
Leverkusen op zoek naar stunt tegen PSG
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Leverkusen op zoek naar stunt tegen PSG
Foto: © SC

Vanavond begint de Champions League weer met de achtste finales. In Duitsland staat een duel tussen Leverkusen en PSG op het appèl. Kunnen de Duitsers profiteren van mogelijke onderschatting bij de Parijzenaars?

Bayer Leverkusen is de grote underdog in dit duel. In de Duitse competitie loopt het de laatste weken ook niet zoals het zou moeten, een ideaal moment dus voor PSG om de Duitsers als hapje te zien op weg naar de kwartfinales.

"Het zou goed zijn als PSG ons onderschat", geeft coach Hyypiä aan. "Zij zijn duidelijk de favoriet en we zullen alles moeten geven om ze af te stoppen." Leverkusen slaagde er in het verleden al in om toppers aan de kant te schuiven, vanuit de rol van underdog.

Wat kan helpen is het feit dat Cavani er in Duitsland niet bij zal zijn. Hij heeft nog wat last van een dijbeenblessure. Er wel bij: Zlatan Ibrahimovic, in het Astridpark nog goed voor een weergaloze prestatie. Kan hij dat herhalen?

Maakt Ibrahimovic minstens een hattrick?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 1500 euro op. Denk je eerder dat hij het bij twee doelpunten houdt? Dan mag je 480 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws