mciManchester City
barBarcelona
0-1
54' Lionel Messi (pen)
0-2
Datum: 18/02/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: City of Manchester Stadium
Kompany wil voorbij Messi raken
Kompany wil voorbij Messi raken
Foto: © SC

Vanavond begint de Champions League weer met de achtste finales. Het duel om naar uit te kijken is dat tussen Vincent Kompany en Lionel Messi. Wie zal aan het langste eind trekken?

Vincent Kompany slaagde er met Manchester City nooit eerder in om deze ronde van de Champions League te behalen. Nu het zover is, willen The Citizens ook graag verder bekeren.

Een duel met Barcelona is dan natuurlijk geen cadeau, maar Kompany wil - ondanks dat hij zelf al aankondigde vooral volgend seizoen voor de hoofdprijs te willen gaan en dit jaar liever het WK zou winnen - maar wat graag Messi & co opzijzetten.

De wedstrijd van vanavond is vooral belangrijk met het oog op de terugwedstrijd binnen enkele weken. Een uitdoelpunt maken is dan ook de boodschap van de Catalanen.

Houdt Kompany de nul tegen Messi?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 270 euro op. Denk je dat Kompany zelf een doelpunt weet te maken? Dan mag je meteen 960 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws