Datum: 30/04/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Stamford Bridge
Courtois naar de finale?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Courtois naar de finale?
Foto: © Photonews

De Champions League begint nu echt, zoveel moge duidelijk zijn. We duikelen de halve finales in, met daarbij vanavond een duel tussen twee teams met Belgen. Vanavond kennen we de twee finalisten in de Champions League.

Missie Lissabon is het voor Chelsea en Atlético Madrid. Thibaut Courtois - eigendom van Chelsea, uitkomend voor Atlético Madrid - wil opnieuw de nul houden tegen Chelsea, al was dat in de heenwedstrijd niet al te lastig, omdat Chelsea heel weinig aandrong.

Kan Mourinho vanavond een beroep doen op Eden Hazard? Het kan belangrijk zijn voor de ingesteldheid waarmee hij aan de wedstrijd begint. De heenwedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel, dus kan een uitdoelpunt voor de socio's van Atléti heel belangrijk blijven.

Kan Courtois de nul houden?

Stel je even voor dat Courtois de nul kan houden tegen Chelsea, dan levert je gratis bonus meteen 180 euro op. En wordt het weer 0-0? 420 euro rijker! Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws