gntKAA Gent
basIstanbul BB
Datum: 09/03/2023 21:00
Competitie: Conference League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Hein Vanhaezebrouck ziet enkele factoren in zijn voordeel om Basaksehir uit te schakelen

Hein Vanhaezebrouck ziet enkele factoren in zijn voordeel om Basaksehir uit te schakelen

In de Conference League staat KAA Gent oog in oog met Basaksehir. Hein Vanhaezebrouck ziet mogelijkheden voor de kwalificatie.

Vorig weekend verloor Basaksehir met 1-0 van Alanyaspor in de Turkse competitie. Het was de eerste wedstrijd nadat de competitie een maand stil lag door de aardbevingen. Een factor die de match tegen KAA Gent zeker zal beïnvloeden.

“Je zag dat ze een maand stil lagen maar ze hebben sowieso wel de opties om te wisselen. De invallers brengen dezelfde kwaliteit. Op verplaatsing verliezen ze wel af en toe. Dat moet ons het geloof geven dat er iets mogelijk is, misschien wel een overwinning”, is Vanhaezebrouck duidelijk.

Een goed resultaat in de heenmatch is nodig om de kans op kwalificatie te houden. “Dan ligt het open voor die terugmatch. Het is er trouwens niet de heksenketel als bij andere Turkse club. Misschien worden ze hier wel meer gesteund dan in de return.”

In de selectie wel nog steeds de nodige problemen voor Vanhaezebrouck. Centraal achterin heeft hij zeker geen overschot aan mogelijkheden, Godeau en Okumu zijn out. Op het middenveld zijn Castro-Montes, Samoise en Odjidja er wel opnieuw bij.

Wat gaat het geven in de Ghelamco Arena. De thuisploeg is licht favoriet, een gokje kan je wel 2,5 keer je inzet opleveren. Doe er je voordeel mee via BetFIRST!

Meer nieuws