staStandard
hanHannover 96
Datum: 08/03/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard wil voorbij Hannover naar kwartfinales
Tomas Taecke
| 0 reacties
Standard wil voorbij Hannover naar kwartfinales
Foto: © SC

Standard moet vanavond tegen Hannover een gunstige uitgangspositie proberen te verwerven met het oog op de terugwedstrijd. Riga mist Goreux en Mujangi Bia, maar kan Jelle Van Damme voor het eerst in maanden terug in zijn basiself opnemen.

Standard probeert in een tweeluik tegen Hannover te verijdelen wat een andere Duitse club twee jaar geleden wel lukte. Toen schakelde Hamburg achtereenvolgens twee Belgische clubs uit in de Europa League. Anderlecht sneuvelde in de achtste finales, Standard bij de laatste acht. Dit seizoen nam Standard het eerder met succes op tegen de Duitse Bundesligaclub. In de poulefase wonnen de Rouches in eigen huis (2-0), nadat ze in Hannover 0-0 gelijk speelden.

De Rouches hebben weinig vertrouwen na de mindere prestaties in de competitie, maar hopen traditioneel boven zichzelf uit te stijgen op het Europees toneel en zo Hannover aan de kant te zetten in de achtste finales. José Riga kan weer beschikken over Jelle Van Damme, die zondag in Brugge al mocht invallen, maar mist wel nog steeds Buzaglo en Mujangi Bia. Ook Gonzalez neemt plaats op de bank.

Aan de overzijde mist trainer Slomka Abdellaoue en Schmiedebach. Ook sterkhouder Schlaudraff is geschorst, wat hoopgevend is voor de Luikenaars. Verdediger Pogatetz is wel op tijd fit geraakt.

U kan de wedstrijd vanaf 21.05u LIVE volgen op onze website!

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op Hannover daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 260 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Hannover wint u 265 euro.

Meer nieuws