atlAtlético Madrid
bilAthletic de Bilbao
Datum: 09/05/2012 20:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Finale
Stadion: Vicenté Calderon
Live Volg en bespreek Atlético-Athletic LIVE! Wint Courtois de Europa League?
Tomas Taecke
| 0 reacties
Volg en bespreek Atlético-Athletic LIVE! Wint Courtois de Europa League?
Foto: © SC

Atlético Madrid en Athletic Bilbao bekampen elkaar vanavond in Boekarest in de finale van de Europa League. Rode Duivel Thibaut Courtois kan de trofee op 19-jarige leeftijd winnen.

Veel Belgische ogen zullen vanavond gericht zijn op Atlético-doelman Thibaut Courtois. Onze landgenoot probeert met de Colchoneros de reeksgenoot uit het Baskenland de loef af te steken. Met Bielsa en Simeone staan twee Argentijnse trainers lijnrecht tegenover elkaar. Geen van beiden wil voor de ogen van 55000 toeschouwers straks het onderspit delven.

Beide teams uit La Liga hoeven niemand aan de kant te laten wegens schorsing of blessure. De partij wordt om 20.45u op gang geblazen door de Duitse scheidsrechter Wolfgang Stark en is LIVE op onze website te volgen.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Atlético is favoriet. Een gokje bij BWIN op Bilbao daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Atlético met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bilbao wint u 285 euro.

Meer nieuws