Datum: 09/08/2012 18:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Live Genk mag zich niet ingraven in Kazachstan
Fabian Morren
| 0 reacties
Genk mag zich niet ingraven in Kazachstan
Foto: © SC

Genk moet vanavond voor een doelpunt zorgen in Aktobe, want speculeren op de 2-1 uit de heenmatch is te gevaarlijk. De Limburgers hebben er echter goede moed in.

UPDATE 17:22: Elyaniv Barda start, net als Buffel, Vossen en Benteke. Coach Mario Been hoopt met het aanvallend geweld zeker een doelpunt te scoren in het bloedhete Kazachstan.

De omstandigheden zijn alvast niet ideaal, want in Kazachstan is het momenteel verschrikkelijk warm. De Genkenaars willen zo snel mogelijk een doelpunt scoren en de nul op het bord houden.

"Ik ben ervan overtuigd dat we altijd en overal een goal kunnen maken. We mogen ons absoluut niet ingraven en moeten hier minstens één keer scoren. Zij moeten komen en dan komt er sowieso ruimte. Daar moeten we gebruik van maken", aldus Mario Been.

Achteraan liet Genk de laatste weken verschillende steken vallen. Vooraan loopt het echter vlot. "Onze sterkte ligt momenteel voorin", aldus Buffel.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Aktobe daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Aktobe strijkt u 230euro op.

Meer nieuws