gntKAA Gent
fehFC Fehérvár
Datum: 09/08/2012 19:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Gent moet stug Hongaars blok overwinnen
Gent moet stug Hongaars blok overwinnen
Foto: © SC

AA Gent moet in eigen huis serieus aan de bak tegen het Hongaarse Videoton. De 1-0 uit de heenwedstrijd is alvast geen positief resultaat en dat moeten de Buffalo's proberen rechtzetten vanavond vanaf 19u30.

AA Gent moet Bernd Thijs nog missen met een enkelblessure. En ook Tom Boere en Ilombé Mboyo liggen nog in de lappenmand. De Hongaren toonden zich vorige week een stugge tegenstander die vooral achteraan sterk georganiseerd staat. Baric staat in de basis.

Vooraan hebben de Buffalo's dan weer problemen om de netten te vinden. Trond Sollied hoopt in ieder geval dat het vanavond anders zal lopen. Al waarschuwde Jos Daerden - in Hongarije aan de slag - voor de tegenstander van vanavond. Hij weet dat Videoton op een resultaat kan spelen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Gent is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Videoton daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 104 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Videoton strijkt u 260 euro op.

Meer nieuws

Europa League