Datum: 25/10/2012 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Luminus Arena
Live Sporting onder druk in Cristal Arena
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Sporting onder druk in Cristal Arena
Foto: © SC

Sporting Lissabon is de tegenstander van Racing Genk in de Europa League. De Portugezen hebben een sterke selectie, maar de resultaten blijven voorlopig uit.

Frank Vercauteren werd aangesteld als de nieuwe trainer van Sporting Lissabon. Uitgerekend de dag voor zijn nieuwe club tegen zijn oude club Racing Genk speelt. Genk is erg goed op dreef. De 3-0-overwinning van afgelopen weekend tegen Beerschot is daarvan een bewijs.

De selectie van Sporting is op papier erg sterk. "Ricky Van Wolfswinkel is een type zoals Huntelaar. Hij heeft heel veel scorend vermogen", waarschuwt Genk-coach Been. Daarnaast speelt er met Schaars nog een andere Nederlander bij de Portugezen. In de eigen competitie doet Sporting het met een twaalfde plek en amper zes punten helemaal niet goed. Ook in de Europa League pakte Sporting tot dusver 1 op 6. Het is dus al alarmfase rood in Europa voor het team.

Genk pakte tot dusver 4 op 6 en kan relatief ontspannen toeleven naar de confrontatie van vanavond. Bovendien kan trainer Been op een vrij fitte kern rekenen, al blijven Hyland en Simaeys wel out. Niets dan goed nieuws dus, maar het spook van Ford Genk waait boven de Cristal Arena. Genk wil met een rouwband spelen, maar de UEFA staat dat niet toe.

Zal Benji De Ceulaer de eerste goal van de wedstrijd scoren?

Genk wil straks graag winnen. Dan hebben de Limburgers doelpunten nodig. Het spitsenduo Vossen-De Ceulaer is goed op dreef. Een gokje bij UNIBET zdat De Ceulaer het eerste doelpunt van de wedstrijd scoort levert veel geld op. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg nog tot 31 oktober 100 euro gratis.

Scoort De Ceulaer het eerste doelpunt in de wedstrijd bij UNIBET van bij een gok van 100 euro liefst 650 euro opleveren!

Meer nieuws