newNewcastle United
cluClub Brugge
Datum: 25/10/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: St. James Park
Live Hogli speelt bij Club.
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hogli speelt bij Club.
Foto: © SC

Club Brugge speelt donderdagavond in en tegen Newcastle in de Europa League. Brugge wil in Newcastle de slechte smaak van de vorige uitwedstrijd in Bordeaux wegspoelen. Het werd toen 4-0 voor de Fransen. Bij Club vervangt Tom Hogli Almeback.

Newcastle staat in groep D aan de leiding met vier punten, Club Brugge staat derde met één punt minder. Het is dus razend spannend in de groep van de Bruggelingen die de statistieken niet mee hebben. Newcastle speelde voorlopig zes keer tegen een Belgische club en won alle zes die wedstrijden. Club kan ook niet rekenen op Donk en Tchité.

Bart Buysse kwam namens Zulte Waregem al eens in actie tegen Newcastle, het werd toen 1-0 voor de Engelsen. Blondel kan zijn 50e Europese wedstrijd spelen als hij in actie komt.

Bij Newcastle liep oude bekende Cheikh Tioté dit weekend een rode kaart op. De ex-speler van Anderlecht kan in de Europa League uiteraard wel in actie komen. Newcastle kreeg in deze campagne voorlopig nog geen doelpunt binnen. Of Club daar verandering in kan brengen zien we vanavond. De match is vanaf 21u05 LIVE te volgen op Voetbalkrant.com

Kan Bacca Newcastle eindelijk een tegengoal bezorgen?

Bacca is in topvorm de laatste weken. Newcastle kreeg echter nog geen goal tegen in deze campagne een gok bij UNIBET  dat Bacca scoort vanavond kan u redelijk wat winst opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg nog tot 31 oktober 100 euro gratis.

Scoort Bacca tegen de ijzeren defensie van Newcastle? Een gok bij UNIBET van 100 euro kan u 370 euro opleveren!

Meer nieuws

Europa League