Datum: 08/08/2013 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Derde voorronde (Terug)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Onzelfzuchtige Batshuayi
Onzelfzuchtige Batshuayi
Foto: © SC

Standard staat na de 1-2 in Griekenland er bijzonder goed voor om de volgende fase van de Europa League. Komt het roteren Guy Luzon nog duur te staan of wordt het overwinning nummer 6 op rij? Volg het hier live op de voet van onze reporter ter plaatse!

Volgens de mensen die gisteren de training van Standard zagen, zou Luzon wel weer eens heel zijn ploeg overhoop kunnen gooien. In het 'ergste' geval blijven er slechts drie spelers staan die zondag Lierse klopten: Eiji Kawashima, Yoni Buyens en Frédéric Bulot.

Dino Raslanagic, Alessandro Iandoli, Pierre-Yves Ngawa, nieuwkomer Tal Ben Haim, François Marquet, Reza en Paul-José Mpoku worden allemaal in de basis verwacht. Ciman, Opare, Mujangi-Bia, Ezekiel en maats zullen de plaatsjes tussen bank en tribune verdelen.

Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. Wint Standard dan krijg je 78 euro terug, maar indien u denkt dat Xanthi met de punten gaat lopen uit Sclessin dan krijgt u bij een inzet van 60 euro maar liefst 480 euro terug.

Meer nieuws

Europa League