Datum: 15/10/2013 19:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 13
GROEP F: Portugal moet bidden (bis) - LIVE
GROEP F: Portugal moet bidden (bis) - LIVE
Foto: © SC

In groep F is de strijd gereduceerd tot een tweestrijd. Portugal moet bidden dat Rusland een misstap maakt, maar die kans lijkt bijzonder klein.

Rusland heeft voorlopig drie punten meer dan Portugal en normaliter gaan de Russen dan ook groepswinnaar worden, al blijven de Portugezen in hun kansen geloven.

De kansen van Ronaldo & co kregen echter een ferme knauw tegen Israël. Dat gelijke spel kan nu kostelijk uitkomen voor de Portugezen.

Zo lijkt het dus niet voor het eerst barrages te gaan worden voor Portugal, dat dus in ieder geval tegen voetbaldwerg Luxemburg zal willen uitpakken met een dikke overwinning om het vertrouwen te houden naar die play-offs toe.

U kan de wedstrijd overigens live meevolgen via onze partner. Een doelpuntenfestival wacht op u in afwachting van de strijd tussen België en Wales!

De wedstrijden:

Israël - Noord-Ierland 19u
Azerbeidjan - Rusland 19u
Portugal - Luxemburg 19u - Live op Unibet TV

Portugal vanavond alsnog aan de leiding?

Komt Portugal vanavond alsnog aan de leiding? Een gecombineerd gokje van 60 euro bij Unibet levert je 1800 euro op bij grote winst van Portugal en verlies van Rusland - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)