zwiZwitserland
cypCyprus
Datum: 08/06/2013 17:30
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 6
Groep E: Wie pakt de volle buit in open poule?
Groep E: Wie pakt de volle buit in open poule?
Foto: © SC

In Groep E is nog steeds alles mogelijk. Zwitserland staat op kop, maar er komen nog zeker drie andere teams in aanmerking voor de groepswinst. Speeldag 7 brengt misschien wat meer duidelijkheid over de waardeverhoudingen binnen de poule.

De klepper in de poule is een duel tussen Albanië en Noorwegen. De Noren zijn allesbehalve goed begonnen aan hun WK-kwalificatiecampagne en staan voorlopig pas op plaats vier. Met minder dan een overwinning in Albanië mogen de Scandinaven niet tevreden zijn, maar Albanië staat wel boven hen in de stand op dit moment.

Ijsland en Zwitserland zitten misschien te hopen op een gelijkspel tussen de twee landen. De Ijslanders en de Zwitsers kunnen dan - mits winst tegen de twee staartploegen - een optie nemen op de twee topplaatsen in de poule. Maar vermoedelijk wordt het ook na dit weekend nog koffiedik kijken in deze poule.

Enkele wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Albanië - Noorwegen (20.30 uur)
Ijsland - Slovenië (21 uur - Live op Unibet TV)
Zwitserland - Cyprus (zaterdag 17.30 uur - Live op Unibet TV)

Wie zal het halen in Ijsland? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 144 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en 170 euro als je denkt dat Slovenië de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)