De Chivu-story: uitgeleend aan AS Roma

De Chivu-story: uitgeleend aan AS Roma
Foto: © SC

Het transferverhaal rond Christian Chivu lijkt niet tot een einde te komen. De officiële site van Ajax meldt nu dat de verdediger toch naar Roma vertrekt, maar dan op uitleenbasis.

Roma zou de speler normaal gekocht hebben, maar zit in financiële problemen, waardoor het niet kon garanderen het noodzakelijke geld effectief op tafel te kunnen leggen. Ajax en Roma hebben nu een akkoord bereikt. Chivu gaat voor 2,5 miljoen euro naar Roma en dit tot het einde van het huidige kalenderjaar.

Ondertussen kunnen beide clubs verder werken aan een definitieve oplossing rond het transferbedrag en de manier van betaling. Voor alle partijen lijkt dit de best mogelijke oplossing. Roma heeft de speler die het wou, Chivu zijn toptransfer en Ajax het geld dat het nodig had na enkele dure aankopen in het tussenseizoen.

In het afgelopen weekend waren er trouwens nog meerdere Europese topclubs komen aankloppen bij Ajax om Chivu aan te kopen. Milan en Chelsea waren bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in de Roemeen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties