Vaessen op bezoek bij ref Ver Eecke

Vaessen op bezoek bij ref Ver Eecke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp is niet te spreken over het feit dat Genk-voorzitter Jos Vaessen voor aanvang van de wedstrijd de kleedkamer bezocht van scheidsrechter Johny Ver Eecke. Volgens ploegafgevaardigde Harry Bastin bleef de Genkse preses bijna tien minuten binnen bij de scheidsrechter. Antwerp was na afloop van de wedstrijd niet te spreken over de leiding. Ver Eecke zwaaide zeer kwistig met gele kaarten waardoor Antwerp aanstaande zaterdag drie spelers moet missen wegens schorsing.

Jos Vaessen verdedigt zich door mee te delen dat Ver Eecke zich tijdens de opwarming licht geblesseerd had en dat Vaessen zich samen met kinesist Gert Vandeurzen even ging vergewissen van de ernst van de blessure. Vaessen is dan ook maar heel even binnen geweest, in aanwezigheid van de drie assistenten van Ver Eecke.

Ook de scheidsrechter zelf bevestigt dit verhaal. De deur van de kleedkamer is bovendien niet gesloten geweest tijdens het bezoek van de voorzitter. Ver Eecke betreurt het dat Antwerp de integriteit van de scheidsrechter in twijfel trekt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties