TOP moeizaam langs Dordrecht

TOP Oss heeft zaterdagavond een moeizame 3-2 overwinning geboekt op FC Dordrecht. De thuisploeg miste al na tien minuten een strafschop en keek bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. Door goals van Marinus Dijkhuizen en Danny Guyt trok de ploeg van trainer Harry van den Ham, voormalig coach van Dordrecht, de wedstrijd na rust alsnog naar zich toe.

Na de gemiste penalty van Dijkhuizen opende Dennis van der Pennen (13') de score voor de bezoekers. Hubert Dijk tekende twaalf minuten later voor de gelijkmaker, waarna Raphael Supusepa (31') de 1-2 ruststand bepaalde.

Bij TOP kwam vijf minuten voor tijd de debuterende Jeroen van Staveren in het veld. Het contract van de 22-jarige rechterspits bij MVV werd onlangs afgekocht en hij maakt nu het seizoen op amateurbasis af bij TOP.