Besiktas eindigt wedstrijd met 6 man

Ongelooflijk maar waar: de Turkse kampioen en koploper Besiktas kreeg vandaag in haar thuisduel tegen Samsunspor maar liefst vijf maal een rode kaart voorgeschoteld. Omdat 7 spelers reglementair een minimum is, werd het duel na de 5e rode kaart gestaakt.

Aykut bracht Samsunspor verrassend op voorsprong op het veld van Besiktas. De wedstrijd ontaarde echter pas na de gelijkmaker van Pancu in de 21e minuut. Antonio Carlos Zago, Ibrahim en Ahmed mochten vervolgens nog voor de rust met een rode kaart gaan douchen. Pas na de rust kon Samsunspor van die drie-man-meer-situatie profiteren. Het kwam 1-4 voor, waarna Pancu ook een rode kaart kreeg. 5 minuten voor tijd kreeg Gökhan Zan de 5e rode kaart, wat resulteerde in de staking van de wedstrijd.