Neerpelt-KVK Beringen 4-3

''Uitermate zwakke wedstrijd''In deze zwakke wedstrijd met veel slechte passes kreeg Laeveren nochtans al na 7' een open kans die hij eigenlijk niet mocht missen. Maar hij schoot voorlangs. Op het halfuur kon er een speler van Neerpelt ongehinderd binnenkoppen op een corner: 1-0. Vijf minuten later kreeg Linc een reuzekans maar hij knalde op de keeper. Net voor rust was er dom balverlies op de linkerflank en de laatste man kon ook de bal niet bijhouden zodat Neerpelt met 2 doelpunten de rust in kon gaan. Net na rust was er een lichtpanne van ongeveer een kwartier. Net erna kwam KVK langszij met een doelpunt van Linc. Maar nog geen minuut later stond het alweer 3-1 na opnieuw een blunder achterin. Maar Vnawoerkum kon nog 2 maal scoren en zo leek KVK toch nog een verdiend punt mee naar huis te nemen. Maar nog geen minuut later stond het alweer 4-3 door een afgeweken schot die Karaoz eigenlijk had moeten hebben. Een zwakke wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.Gele kaart: AlentijnsSpeelden mee:Karaoz, Weijtjens, Radomski, Langi, Alentijns (45' Eyckmans), Geybels, Laeveren, Vanwoerkum, Linc, Mussa, Basso