Materazzi gaat door het lint

Materazzi gaat door het lint
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd Inter - Siena van gisteravond, die de thuisploeg met 4-0 won, krijgt nog een staartje. Na de wedstrijd kwam het tot een handgemeen tussen Interista Marco Materazzi en Sienaspeler Bruno Cirillo.

Materazzi, die niet eens op het veld stond of op de bank zat, maar zich wel in de neutrale zone bevond, liep na de wedstrijd Cirillo tegemoet en trakteerde hem op een vuistslag. Cirillo liet de camera's vervolgens een bebloed gezicht zien. Volgens de Sienaspeler was Materazzi al de hele wedstrijd vanaf de bank beledigende opmerkingen aan het roepen en toen hij in de gangen naar de kleedkamers uitleg ging vragen, sloeg de Interverdediger hem. Die beweerde dat hij het deed uit zelfverdediging, omdat Cirillo hem langs achter aanviel.

Materazzi excuseerde zich al openlijk voor het voorval maar of hij er zo goedkoop van afkomt, is zeer de vraag. De international is een harde jongen, en kwam al enkele malen, zowel op als naast het veld in opspraak. Een enquête op www.gazzetta.it liet al zien dat de meeste voetbalfans zelfs een ontslag eisen. Anconatrainer Galeone vindt ook dat Inter stappen moet zetten en hoopt Materazzi nooit meer bij de nationale ploeg te zien aantreden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties