''Robben niet naar United''

''Robben niet naar United''
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Arjen Robben naar Manchester United lijkt van de baan. Johan Derksen, hoofdredacteur van weekblad Voetbal International, verklaarde in het televisieprogramma Voetbal Insite dat PSV een bod naast zich neer heeft gelegd. United heeft zeven miljoen euro over voor de vleugelaanvaller, maar de Eindhovenaren nemen daar geen genoegen mee.

De belangstelling van de Mancunians voor Robben leek zeer concreet. Begin januari was de dribbelaar samen met zijn vriendin en vader op bezoek in Manchester en daar sprak hij met manager Alex Ferguson. ''Wat ik allemaal in Manchester heb gezien, is goed overgekomen. Met name Old Trafford is echt indrukwekkend'', zei Robben over zijn bezoek. PSV-voorzitter Harry van Raaij was minder te spreken over het uitstapje van de linksbuiten. Bovendien deed de preses het in de Engelse media circulerende transferbedrag van zeven miljoen euro af als een lachertje. ''Voor zo'n bedrag kunnen ze een shirt van Robben krijgen met zijn handtekening, meer niet.''

Naast Manchester United meldde ook Chelsea zich voor de drievoudig international, die nog tot medio 2007 onder contract staat. Robben gaf echter aan dat zijn voorkeur uitgaat naar Manchester United of een langer verblijf in Eindhoven. Nu de transfer naar United lijkt afgeketst, gaan Robben en PSV mogelijk al snel praten over een verbeterd contract.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties