Lazio overtuigend naar finale

Lazio heeft in de terugwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia AC Milan een pak slaag gegeven. Het werd 4-0 en die stand was al bij de rust bereikt. Lazio won ook de heenwedstrijd met 1-2.

Beide ploegen gingen energiek van start en kregen heel wat kansen maar het was de thuisploeg die het eerst scoorde: Cesar schoot met een puntertje voorbij Abbiati in de 12e minuut. 5 minuten later stond het al 2-0 via Liverani. Na het halfuur kwam Fiore op toerental: in de 36e minuut scoorde hij na een borstassist van Corradi en 6 minuten later mocht Abbiati zich alweer omdraaien na een schot van de middenvelder. Na rust kwamen Inzaghi en Seedorf in de ploeg bij Milan maar dat bracht geen zoden meer aan de dijk. Brocchi kreeg nog rood voor protest.

Morgen maken in Milaan Inter en Juventus uit wie Lazio partij zal geven. De heenwedstrijd in Turijn eindigde op 2-2.