Antwerp wint belangrijke wedstrijd

Antwerp heeft in wat Pivaljevic beschreef 'als de belangrijkste wedstrijd in 5 jaar' met 3-1 gewonnen van de nieuwe rode lantaarn Sporting Charleroi. De start van Antwerp was echter niet veelbelovend; na een voorzet van Ikbepa kopte Sama de bal voorbij Feys,0-1. De Great Old kon echter voor de rust nog gelijkmaken na een voorzet van Goots die Evens binnenkopte. In 5 dolle minuten na de rust werd de wedstrijd beslist: in de 50ste minuut kreeg Kargbo rood nadat hij de bal uit het doel hield met de hand. Goots schoot de strafschop makkelijk in de linkerhoek. Na 54 minuten moest Charleroi nog met 9 verder nadat Sama zijn tweede gele kaart kreeg en ook kon gaan douchen. Antwerp was zeker van de zege en de ingevallen Gomez legde op aangeven van Sishuba de eindcijfers vast.