Sterke comeback van Celtic

Glasgow Rangers kaapte in de slotfase van de partij tegen Aberdeen nog een punt weg, in tegenstelling tot Celtic die een overwinning stal in de laatste minuten.In de laatste 10 minuten werd een achterstand veranderd in een voorsprong voor Celtic tegen Dundee United.

Dundee United nam na een uur een voorsprong op Parkhead. Er werd gescoord vanuit een vrije trap die Barry Robson trapte. Uit die vrije trap scoorde Archibald dus.
Maar Celtic sloeg nog toe in de resterende 10 minuten. Shaun Maloney scoorde de gelijkmaker in de 81ste minuut. Het werd dus nog spannend. In de 83ste minuut werd Petrov in de zestien onderuitgehaald. De strafschop werd omgezet door Chris Sutton die dan ook de eindstand was, 2-1 dus.

De voorsprong van Celtic groeit dus nog, ook door het puntenverlies van aartsrivaal Glasgow Rangers en de zege van Celtic zelf. Celtic staat nu 13 punten voor op de Rangers en er zijn nog 14 duels op het programma.