STVV wint van Heusden-Zolder

Sint-Truiden heeft zijn eerste overwinning na de winterstop op zak. Na een saaie Limburgse derby klopte het Heusden-Zolder met 2-1.

De Kanaries kwamen op voorsprong toen Euvrard de bal in eigen doel deed belanden. Heusden-Zolder liet het hoofd niet hangen en ging op zoek naar de gelijkmaker. En die kwam er ook na 11 minuten in de tweede helft. De Condé geeft een goede voorzet aan Oulare die de kans niet laat liggen en de 1-1 op het scorebord brengt. Buvens kreeg op drie minuten tijd twee keer geel en dus rood, maar dat belette STVV niet om nog eens te scoren. Mbonabucya zette de 2-1 eindstand vast. Sint-Truiden kent dus een mooi einde na een betere tweede helft. Heusden-Zolder blijft opnieuw met lege handen achter en ziet Antwerp en Charleroi gevaarlijk dichterbij komen.