Milan wint derby

AC Milan heeft de stadsderby tegen inter gewonnen met 3-2. Aan de rust leidde Inter met 0-2.

Stankovic bracht de Nerazzurri na een kwartier op voorsprong: zijn hoekschop draaide rechtstreeks binnen. 5 minuten voor rust leek Inter op rozen te zitten: na alweer een hoekschop van Stankovic week een schot van Zanetti af op Kaladze in het doel: 0-2.

De ingevallen Tomasson bracht Milan terug in de wedstrijd in de 55e minuut en nog geen minuut later was alles te herdoen: Kaka' kon rechtdoor lopen en vond geen tegenstander op zijn weg, Toldo kon niets meer beginnen: 2-2. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel maar 5 minuten voor tijd beslechtte Seedorf het pleit in het voordeel van de Rossoneri: met een afstandsschot schoot hij links van Toldo binnen: 3-2.

Milan blijft autoritair aan de leiding met voorlopig 8 punten voorsprong op Roma, dat morgen nog speelt. Inter verliest steeds meer terrein voor een CL-plaats.