Polen vernedert de Faroer

Polen heeft gisterenavond de Faroer Eilanden vernederd met zware 6-0 cijfers. De Oostblokkers speelden met een veredeld B-elftal aangezien al de 'sterspelers' al teruggekeerd waren naar hun club. Dat belette de Polen echter niet om eens stevig uit te halen. Bij de rust stond het al 4-0 dankzij vier goals van dezelfde man: Pawel Kryszalowicz. Na de rust maakten Tomasz Klos en Mariusz Kukielka er nog 6-0 van.

Hongarije en Roemenië bekampten elkaar eveneens met een reserveteam. Roemenië trok met 0-3 aan het langste eind. Dorin Mihut scoorde na 11 minuten de 0-1. In de blessuretijd maakte Ionel Danciulescu er met twee goals nog 0-3 van.

En dan was er nog Letland. Ook de Letten lieten hun belangrijkste spelers thuis, toen ze het tegen Wit-Rusland opnamen. De Wit-Russen straften dat probleemloos af, want ze wonnen met 1-4. Vitaliy Buliga scoorde de 0-1, maar van op de penaltystip maakte Mikhails Zemlinskis er al gauw weer 1-1 van. In het laatste kwartier viel dan toch nog de beslissing: Maxim Romaschenko schonk met een zuivere hattrick zijn team de zege. Twee van zijn drie goals trapte hij binnen van op de stip.