Lierse en STVV gelijk

Met Paul Put als aandachtige toeschouwer begon Lierse het felst aan de wedstrijd. Dit resulteerde na 16 minuten al in een doelpunt voor Lierse. Verdediger De Roeck kon de 1-0 binnenkoppen. Droomstart voor Lierse dat het spel dicteerde. STVV kreeg alleen kansen op de counter maar Lierse-doelman Van der Straeten stond weer secuur op zijn lijn.

Na 70 minuten knalde Mbonabucya de Lierse droom aan diggelen, de wedstrijd verwaterde niet, integendeel. Beide ploegen gingen volluit voor de overwinning met kansen langs beide kanten. Uit die kansen kwam geen doelpunt meer, de stand bleef steken op 1-1.

Zeer veel overtredingen ook, dit resulteerde dan ook in kaarten waaronder twee rode, voor iedere ploeg één. Baratto kreeg rood, hij haalde Thompson onderuit die alleen op doel ging en Voor Lierse Thompson, twee gele kaarten, de laatste voor een schwalbe.

Onder het keurende oog van Paul Put deelden beide ploegen de punten, een resultaat dat vooral bij Lierse een slecht gevoel moet geven.