Torpedo Moskou volgt Edwin Zoetebier

Torpedo Moskou volgt Edwin Zoetebier
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Edwin Zoetebier staat in de belangstelling van Torpedo Moskou. De huidige koploper van Rusland bekeek de doelman van Feyenoord afgelopen weekeinde tijdens de klassieker tegen Ajax. 'Ik neem alle belangstelling serieus, dus ook die van Torpedo Moskou', verklaart Zoetebier in de nieuwe Voetbal International. De 33-jarige keeper wil het liefst vertrekken bij Feyenoord, omdat hij er volgend seizoen niet kan rekenen op een basisplaats. De Rotterdamse club heeft immers Gábor Babos aangetrokken van NAC Breda, terwijl ook de huidige eerste doelman Patrick Lodewijks nog deel zal uitmaken van de selectie.

Zoetebier wil voorlopig nog geen beslissing nemen over zijn toekomst. 'Ik wil het seizoen bij Feyenoord zo goed mogelijk afmaken. Daarna zie ik wel wat er op me afkomt.' Vanuit Nederland toonde vooralsnog alleen zijn oude club FC Volendam interesse voor de doelman, wiens contract tot medio 2005 loopt.

De kans lijkt groot dat hij vertrekt bij Feyenoord, omdat de doelman baalt van zijn huidige positie bij de Rotterdamse club, r erg zo liet hij onder meer weten aan De Telegraaf. 'Het onbegrip blijft en dat weet iedereen, omdat ik vind dat ik nog steeds de eerste keeper van Feyenoord ben. Helaas denken sommige mensen daar anders over.' Zoetebier, die zondag een goede wedstrijd speelde tegen Ajax, zegt de toezegging te hebben dat 'Feyenoord zich coulant op wil stellen'.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties