Lierse wint van zwak Beveren met 1-0

Lierse won oververdiend van een matig Beveren.Beveren kon wel niet rekenen op kapitein Romaric, Eboué en Lardenoit. Bij Lierse begon kersvers vader Jimmy Smet in de basis.

Lierse begon afwachtend aan de partij, waarschijnlijk nog met de 7-1 van vorig jaar in het achterhoofd. Gaandeweg kwam Lierse toch meer en meer in het spel en kregen ze de beste kansen.

Na de rust was het al Lierse wat de klok sloeg, De Bilde speelde een goede match, hij kroop steeds in de rol van aangever. Spijtig genoeg voor Lierse bleef de afwerking steeds achter.Tot vijf minuten voor tijd dan toch het verlossende doelpuntje viel voor Lierse. Mitu nam een hoekschop in de volley, Copa kon nog redden maar De Roeck tikte de rebound binnen.

Lierse won uiteindelijk met gemak van Beveren maar het pijnlijkste punt kwam nog maar eens boven. De afwerking was beneden alle peil, de score had nog veel hoger kunnen oplopen voor Lierse maar het morste met kansen.