Laursen naar Feyenoord?

Laursen naar Feyenoord?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord-coach Ruud Gullit hoopt bij zijn oude club AC Milan versterking voor zijn defensie te kunnen halen. Maar het is nog maar de vraag of Martin Laursen te porren is voor een avontuur in De Kuip.

Gullit verbleef maandag en dinsdag met technisch directeur Mark Wotte in Milaan, om met Laursen te onderhandelen. De Deense verdediger staat nog onder contract bij de Rossoneri, maar komt daar weinig in actie. Zowel vorig seizoen als dit seizoen mocht de 1,90 meter lange international slechts tien competitieduels meedoen.

Van de Milanese clubleiding mag Laursen vertrekken, maar of dat betekent dat de 26-jarige speler ingaat op het verzoek van Gullit en Wotte, is nog hoogst onzeker. Feyenoord is namelijk niet de enige club die op de kopsterke centrale verdediger aast. Ook enkele Engelse clubs hebben belangstelling voor hem getoond, liet Laursen de Rotterdammers weten.

Laursen is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van AC Milan. Daarvoor speelde hij drie seizoenen bij Hellas Verona en drie jaar bij Silkeborg. Hij kwam 33 keer in actie voor de Deense nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties