Juventus en Real willen Vieri

Juventus en Real willen Vieri
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Vieri is 'hot'. Al heeft de Italiaanse spits niet een van zijn beste seizoenen achter de rug, toch dingt de Europese top naar zijn diensten. Zo hebben Real Madrid en Juventus zich gemeld bij Internaziole voor Bobo.'Twee offertes voor Vieri hebben ons onlangs bereikt', gaf Inter-voorzitter Giacinto Facchetti toen tijdens een bijeenkomst met de fans van de club. 'En die zijn afkomstig van Juventus en Real Madrid. We gaan nu praten met de nieuwe trainer en de speler zelf om te beslissen wat het beste is.'

Wie die nieuwe trainer is, heeft Inter nog niet bekendgemaakt. De Italiaanse pers zet al zijn geld op Roberto Mancini, de huidige coach van Lazio Roma. Met hem speelde Vieri in het seizoen 1998/99 samen bij Lazio en met Mancini aan het roer zou Vieri graag willen blijven in Milaan.

Vieri eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellend totaal van dertien doelpunten in de Serie A. Bovendien bleek Inter weer eens niet in staat zich te mengen in de strijd om de titel en Vieri gaf regelmatig aan nu echt wel eens om de hoofdprijs te willen spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties