Mendoza tekent bij Metallurg Donetsk

Mendoza tekent bij Metallurg Donetsk
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Andres Mendoza voor drie jaar getekend bij Metallurg Donetsk in Oekraïne. Toch geen Europese topclub, want Metallurg is na Shaktar Donetsk en Dinamo Kiev de nummer drie in Oekraïne. Volgens de Duitse manager van de Peruviaan, Willy Hoppen, ging Mendoza nochtans naar een Europese topclub verhuizen.

Hiermee lijkt een einde te komen aan de Mendoza-soap: het vertrek bij Brugge met de wet van 1978, de (schijn)transfer naar Malaga, de (schijn)transfer naar Lokomotiv Moskou ... De droomtransfer van de nukkige spits is niet uitgekomen, want hij droomde immers van de Spaanse Primera Division. Hoppen zei eerder al dat de aanbiedingen uit Spanje financieel niet aantrekkelijk waren. Mendoza kiest nu blijkbaar voor de vele dollars in Oekraïne.

Bij zijn nieuwe werkgever loopt de linkerpoot enkele oude bekenden tegen het lijf: Bratislav Ristic (ex-Club Brugge) en de Ivorianen Yaya Touré en Arsène Né (beiden ex-Beveren). Pittig detail: Ristic en Mendoza hebben onderling bij Brugge al eens een robbertje gevochten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties