KSV Roeselare verslaat MVV Maastricht

KSV Roeselare verslaat MVV Maastricht
Foto: © SC

De pittige oefenpartij tussen KSV Roeselare en het Nederlandse MVV Maastricht (eerste divisie) werd door de wit-zwarte thuisploeg verdiend gewonnen met 3-2. Al in de openingsminuut werkte bezoeker Kruijer een door Lavan in het pak gekopte vrijschop van Vanderbiest in eigen doel. Nog even later krulde Maes een nieuwe vrijschop niet zo ver naast het doel. Wit-zwart bleef de gevaarlijkste ploeg en zette de bezoekende doelman regelmatig aan het werk.

Na de drankpauze leek MVV het evenwicht te zullen herstellen, maar toen Peeters plots op avontuur trok werd hij gehaakt en kon Frederic Vanderbiest vanop de strafschopstip voor de 2-0 zorgen. Een paar keer werd het voor de rust ei zo na zelfs nog 3-0.

Na de rust maakte de Braziliaanse testspeler Jose Luiz Birche de Souza (23 en voorheen onder andere actief bij het Zwitserse Aarau) bij KSVR zijn opwachting op links. MVV liet vrij vlug de aansluitingstreffer noteren toen invaller Hoessain een vrijschop in de verste hoek krulde. Aan de overzijde kopte Lahousse rakelings over. Na een aarzeling van Maes kon Caracciolo er 2-2 van maken.

KSVR ging nog even op zoek naar een nieuwe voorsprong, maar daarna maakten de vele vervangingen langs beide zijden het er niet gemakkelijker op. Op voorzet van Barbé kon Rocky Peeters de bezoekende doelman toch nog in de luren leggen en voor de 3-2 zorgen. Zo slaagde wit-zwart er toch nog in om de eerste oefenzege binnen te halen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties