Blijft Diouf toch in Engeland?

Christopher Lannoo
| 0 reacties
Blijft Diouf toch in Engeland?
Foto: © SC

De Senegalese spits El-Hadji Diouf werd een tijdje geleden al verteld door nieuwe Liverpool-manager Rafael Benitez dat hij mocht zoeken achter een andere ploeg, en kreeg zelfs geen rugnummer toegewezen voor het nieuwe seizoen. Diouf wou echter zijn lucratieve contract niet zomaar laten varen, en daarom zou hij dan misschien worden uitgeleend.

Een paar dagen geleden leek het dan alsof Malaga Diouf overtuigd had om bij hen te komen spelen dit seizoen. Nu zou het kunnen dat de "Serial Killer" toch in de Premier League blijft spelen. Bolton Wanderers zou het namelijk wel zien zitten om Diouf voor een jaar over te nemen van Liverpool.

Volgens Bolton-manager Sam Allardyce is het belangrijk voor Diouf dat hij matchen kan spelen, anders zou het zijn carrière kunnen schaden. Diouf is nog maar 23, dus hij heeft er alle belang aan om zijn carrière te redden.

Diouf werd na het WK van twee jaar geleden gekocht door Liverpool, maar kon er nooit echt doorbreken. Hij speelde ook bijna altijd uit positie, doordat ex-Liverpool-manager Houllier hem steeds op rechtsmidden zette. Bij Bolton zou hij in de spits spelen, want de Wanderers missen een echt snelle spits in hun voorlinie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties