Geen Crasson bij Lierse SK

Maarten Van Damme
| 0 reacties
Geen Crasson bij Lierse SK
Foto: © SC

Geen Bertrand Crasson in de selectie van Lierse voor de wedstrijd tegen Westerlo. De 32-jarige rechtsback trainde nochtans de hele week mee en is niet geblesseerd. "Crasson lijdt aan mentale vermoeidheid", klinkt het bij trainer Paul Put. "Daarom heb ik hem even op rust gesteld. Hij heeft zich wat te veel moeten inspannen misschien." Klinkt wat bizar, want Crasson kwam onder Put nauwelijks aan spelen toe.

Het is duidelijk dat er nog weinig toekomst is voor Crasson bij Lierse. De Brusselaar drukt te zwaar op de begroting en lijkt het elftal nog weinig te kunnen bijbrengen. "Of ik nog op Crasson reken? Ik reken op alle kernspelers", antwoordt Put diplomatisch. Ook voorzitter Vets weigert te bevestigen dat hij Crasson nu al afgeschreven heeft. "Ik kan begrijpen dat Crasson niet gelukkig is met deze situatie. Maar hij moet maar leren omgaan met concurrentie. Als hij beter is dan zijn concurrenten, waarom zou hij dan niet meer spelen?"

Bij Lierse zal er vanavond ook geen Bjorn De Wilde bij zijn die een onsteking aan de dij opliep en Georgiev viel uit met een hielblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties