Everton dingt naar Van der Meyde

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Everton dingt naar Van der Meyde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens het Engelse Sky Sports gaat Everton zo snel mogelijk een bod doen op Andy Van der Meyde, de linkerflankspeler van Internazionale. Het zou gaan om een geldsom van zo’n vijf miljoen euro.
De 24-jarige Van der Meyde heeft zich sinds zijn komst naar Internazionale nog niet kunnen doordrukken. De ex-Ajacied begon nochtans veel belovend met een goal in het duel tegen Arsenal, maar viel al gauw uit de basis. Ook bij het Nederlandse nationale team slaagde hij er niet in om een hoog niveau aan te houden, getuige daarvan zijn uitermate zwakke EK. Afgelopen week viel Van der Meyde zelfs uit de selectie in het Champions League – duel tegen FC Basel, waardoor hij nu klaar lijkt voor een vertrek.

Ajax toonde ondertussen al interesse in Van der Meyde, maar Internazionale zag de voorgestelde huurtermijn niet zitten. Nu mengt Everton zich dus in de debatten, al heeft de Engelse degradatiekandidaat nog geen contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Van der Meyde. Volgens die laatste is een vertrek voor de speler zelf absoluut niet aan de orde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties