BHZ wint nipt van VW Hamme

Ward Bollen
| 0 reacties
BHZ wint nipt van VW Hamme
Foto: © SC

Beringen Heusden-Zolder heeft z'n eerste competitieduel in het nieuwe Mijn Stadion winnend afgesloten. Het won met 2-1 van VW Hamme, maar dat ging niet zonder moeite. 

In een goedgevuld Mijn Stadion, met 2.200 fans in de tribunes, startte BHZ het beste. De Nigeriaanse spits Souleymane, overgekomen van Delta United uit z'n thuisland, opende op het kwartier de score. Maar nog voor de rust kon Flies (ex-Beveren) gelijkstellen. Naar het einde van de wedstrijd bracht thuiscoach Balette twee jongelingen in de ploeg: Ulgar en Benzouien. Tien minuten voor het einde zette Ulgar voor en rondde Benzouien af. De laatste minuten waren nog bibberen voor BHZ, maar doelman Doumen voorkwam tot 2x toe de gelijkmaker. De BHZ-fans konden opgelucht ademhalen na een zwakke partij. Het oude KHZ speelde wel nog zonder Camara (niet speelgerechtigd) en de geblesseerden Criel, Yildiz, Cooreman, Arts en Mbonabucya. 

Na twee speeldagen heeft BHZ z'n start niet gemist met een 4 op 6 en zoveel gekwetsten in de kern. Waasland en Antwerp houden het maximum met 6 op 6. Red Star Waasland won met 2-0 van Union. Antwerp was te serk voor Deinze: 1-3.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties