Cannavaro is Juventino, Zlatan (nog) niet

Ronny anthonis
| 0 reacties
Cannavaro is Juventino, Zlatan (nog) niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cannavaro
Juventus kwam in de vooravond eindelijk naar buiten met wat de buitenwereld al lang wist. Fabio Cannavaro is officieel een Juve-speler. De contractduur is niet echt duidelijk, Cannavaro tekende volgens sommige bronnen voor drie jaar, anderen beweren dan dat het om een vierjarige overeenkomst gaat. De kapitein van de nationale ploeg moest ook tevreden zijn met een loonsverlaging. Er werd ook geen transfervergoeding overeengekomen, er is wel een ruildeal met doelman Carini. De doelman die werd geleend aan Standard zal de volgende vier jaar uitkomen voor Inter ter vervanging van Toldo.

Ibrahimovic
Wat de grote verrassing vlak voor het sluiten van de transferperiode moest worden kan uitdraaien op de grootste flop van de zomer. Zlatan had een akkoord met Juventus en ook met Ajax leek Juventus een deal te hebben. Niets is minder waar, alles kan nog duchtig in de war gestuurd worden omdat Ajax plotsklaps moeilijkheden had met de transfersom.  Met de problemen bij de transfer van Chivu naar Roma wil Ajax het zekere voor het onzekere en eist het zware garanties van Juve.

Onbegrijpelijk, Juventus is een betrouwbare club, de enige Italiaanse club die de voorbije jaren winst kon maken. Bij Juventus is men stomverbaasd, eerder op de dag hadden zowel kapitein Del Piero als coach Capello hun goedkeuring laten blijken. Wat er nu aan het gebeuren is in Turijn is nog niet duidelijk, later op de avond zal Voetbalkrant u op de hoogte brengen zodra er nieuws beschikbaar is.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties