Milenkovic blikt terug op vorig weekend

Ronny anthonis
| 0 reacties
Milenkovic blikt terug op vorig weekend
Foto: © SC

Lierse-aanwinst Ninoslav Milenkovic blikte gisteren in GVA terug op het spijtige gelijkspel tegen vice-kampioen Club Brugge. "We vergooien een gouden punt", wist Nino.

Lierse slikte op Brugge een laat doelpunt, na 80 minuten goed weerwerk te hebben geboden kwam de onvermijdelijke tegengoal er toch nog aan. "Noem het een moment van blindheid, want we volgden de tactische instructies perfect op."

Milenkovic speelde op Club Brugge zijn eerste topper en weet dat alles wat daar te rapen valt een enorm leuk extraatje is. Maar Milenkovic bleef nuchter: "Het had ons een punt van goudwaarde kunnen schenken. Nu moeten we in eigen huis afstand nemen van Bergen en Sint-Truiden. Kunnen we dat realiseren, dan hebben we het meer dan behoorlijk gedaan, denk ik."

Over zijn persoonlijke spel was hij kort, net als Solari is het ook voor hem even wennen aan de snelheid en hardheid van het spelletje hier in België. Toch heeft hij een goed oog op de toekomst.  
"Het is hier een heel ander soort voetbal dan ik gewend ben. Het tempo ligt hoger, de snelheid van uitvoering moet beter. Ik ben me daarvan bewust en ook bereid er aan te werken. Ik voel alleszins dat het de goede richting uitgaat. Net zoals met Lierse trouwens."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties