Anderlecht en GB winnen, Genk slechts gelijk

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht en GB winnen, Genk slechts gelijk
Foto: © SC

De zaterdagavondwedstrijden van de zesde speeldag in de Jupiler League zijn net afgelopen. Later op de avond volgende onze uitgebreide verslagen, maar de resultaten krijgt u nu al:

Anderlecht - Lierse: 5-1
Voor uitgebreid verslag, klik hier.

Westerlo - Racing Genk: 0-0
Racing Genk kon opnieuw niet winnen. De Limburgers spelen in 't Kuipje slechts gelijk. Beide ploegen kregen kansen, maar scoren lukte niet. Genk heeft zo een 9 op 18, terwijl Westerlo al 11 punten vergaarde.

Germinal Beerschot - FC Brussels: 2-0
Germinal Beerschot won thuis relatief makkelijk van neo-eersteklasser FC Brussels. De Ratten hadden daarvoor wel een rode kaart Brussels' keeper Patrick Nijs nodig. Cadu scoorde daarna twee keer, waarmee de Braziliaan aan kop van de topschuttersstand blijft. Hij heeft al zes goals achter zijn naam staan.

Bergen - Charleroi: 0-1
Charleroi deed haar reputatie alle eer aan: na een 0/9 in eigen stadion, haalden de Karolo's een 9/9 buitenshuis. Na een ontzettend saaie 70 minuten scoorde Oulmers de enige goal van de avond. Charleroi rukt op naar een knappe 7e plaats. Bergen blijft 15e.

Sint-Truiden - KV Oostende: 0-0
Op Staaien stond er vanavond een zespuntenmatch op het programma. Zowel STVV als KV Oostende stonden onder aan het klassement met slechts één punt. Er stond dus heel wat op het spel. Ondanks een rode kaart voor STVV'er Diabate kon Oostende niet winnen. Het werd een bloedeloze 0-0. Oostende scoorde nog niet buitenshuis, Sint-Truiden deed dat nog niet in eigen huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties