Analyse Antwerpen en Charleroi laten steek vallen

Joey Gastmans
| 0 reacties
Antwerpen en Charleroi laten steek vallen
Foto: © SC

Forcom Antwerpen 2000 en Action 21 Charleroi hebben op de derde speeldag een steekje laten vallen. De twee koplopers speelden beiden gelijk. Antwerpen kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Minicup Lommel. De Limburgers komen door dit gelijkspel mee aan de leiding van het klassement samen met Antwerpen en Charleroi. De Karolo's werden gestuit door neo-eersteklasser Brussels United, het werd 2-2. 

De eerste zege voor CP Hasselt is een feit. Op eigen veld werd nieuwkomer KK Malle maar met nipte 3-2 cijfers opzij gezet. Ook Gilly kon een eerste keer juichen. Zij gingen met 2-4 winnen in Houthalen-Genk. Junkies Frameries kreeg het bezoek van Eurosport Bocholt. Bocholt was de competitie met een zes op zes goed gestart maar daar maakte Frameries een einde aan. Door deze 4-3 zege komen de Henegouwers op gelijke hoogte van Bocholt. De ploeg die in de rangschikking tussen Junkies en Bocholt komt te staan is Juventini Beyne. Zij kwamen na een 2-5 zege tegen Châtelet met de drie punten naar huis en nestelen zich zo in de subtop van het klassement. Voor Châtelet begon het seizoen in mineur met een nul op zes. 

De ploegen die momenteel aanspraak maken op de degradatie zijn KK Malle, Châtelet en Isola Hoeselt. Zij hebben alledrie nog steeds geen punt kunnen pakken. Hoeselt zat er deze speeldag zeer dicht bij maar werd uiteindelijk met 6-5 geklopt door Borgerhout.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties