Drama ten huize Hans-Peter Lehnhoff

Drama ten huize Hans-Peter Lehnhoff
Foto: © SC

Dat geluk en verdriet heel dicht bij elkaar liggen weet men al langer, maar nu mocht ook de voormalige Duitse voetballer Hans-Peter Lehnhoff dit ondervinden. De huidige manager van het Duitse Bayer Leverkusen was jarenlang de publiekslieving bij Antwerp. Hij kreeg dinsdagmiddag heel dramatisch nieuws te horen: zijn dochter Saskia lag in coma na een verkeersongeval. 's Avonds speelde Bayer tegen het Spaanse Real Madrid en won zijn wedstrijd met glans, maar toen de spelers het nieuws vernamen, was de feeststemming meteen afgelopen. 

Zijn dochter Saskia Lehnhoff raakte dus dinsdagmiddag betrokken bij een verkeersongeval in Odenthal, de woonplaats van het gezin. Saskia zat als passagier in de auto van een schoolvriendin die door overdreven snelheid de controle over haar wagen verloor. De wagen ging overkop en kwam pal terecht op een tegenligger. Voor Saskia kwam deze klap fysiek harder aan dan voor de chauffeuse. De jonge dochter van Lehnhoff werd met zware hoofdwonden overgebracht naar een ziekenhuis in Merheim,  zo'n tien kilometer buiten Leverkusen. 

In eerste instantie dacht men dat Saskia Lehnhoff dood was, maar dat bericht leek achteraf gelukkig foutief. Ze ligt nu in coma en wordt kunstmatig in leven gehouden.

Ook in ons land is men aangeslagen door het voorval. Een Belgische vriend van de voormalige voetballer liet weten dat Hans-Peter meteen begon te huilen toen hij het nieuws vertelde. De Belgische vriend van de familie liet ook nog weten dat dit een echt drama is voor Hans-Peter en zijn familie. Hij liet verstaan dat de voormalige voetballer gek is op zijn kinderen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties