Europees avontuur gedaan voor Sloveense ploegen

Julie Néman
| 0 reacties
Europees avontuur gedaan voor Sloveense ploegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Europees voetbal zit erop voor Maribor en Gorica. Maribor ging met 2-3 onderuit in eigen huis tegen Parma nadat het in Italië al 0-0 gelijk had gespeeld. Gorica moest in Athene winnen na het 1-1 gelijkspel thuis. Het werd echter 1-0 en de Sloveense eersteklasser mocht haar europese dromen terug opbergen.

Enkele reacties uit het Maribor-kamp.

Branko Horjak (trainer)

"Mijn eerste reactie was ontevredenheid omdat we ons niet konden plaatsen voor de volgende ronde. We hadden een paar ongemakkelijkheden en de tegenstander was duidelijk beter in de eerste helft. In de tweede helft konden we toch nog een beetje drukken maar de laatste 20 minuten gaven we acheraan teveel ruimte weg. Ik zou Parma willen bedanken voor het mooie spel dat ze gespeeld hebben en ook het Italiaanse publiek is fantastisch."

Miha Golob (middenvelder)
"Ik denk dat we toch goed gespeeld hebben. We namen vaak het initiatief. Spijtig genoeg hebben we niet kunnen scoren. Parma was goed in het counteren en dat hebben we niet kunnen opvangen. We moeten nu terug met de voetjes op de grond komen en ons concentreren op de nationale competitie."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties